Болница „Европа„

СПЕЦИАЛНОСТИ

УНГ

При проблеми с УНГ

УНГ И ЛИЦЕВО-ЧЕЛЮСТНА ХИРУРГИЯ И ОРАЛНА ХИРУРГИЯ


Клиниката по уши, нос, гърло извършва диагностична и лечебна дейност III-то ниво. Екипът е съставен от високо квалифицирани специалисти с богат опит.


ОАИЛ

Всички съвременни методи за анестезия

ОАИЛ


ОАИЛ осигурява специализирана, стационарна и амбулаторна медицинска дейност. Отделението е разположено в близост до Централния операционен блок.

Дерматология

При проблеми с кожата

ДЕРМАТОЛОГИЯ И ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА


МЦ Еврохелт предлага широк спектър от индивидуални медицински решения за проблеми с кожата на всеки пациент.


Пластична хирургия

За да изглеждате винаги добре

ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ


Прдлагаме лифтинг на лице, блефаропластика горен и долен клепач, уголемяване, повдигане и намаляване на бюст, абдоминална пластика, липосукция, гинекомастия, ринопластика.


Клинична лаборатория

Лабораторни услуги за нашите пациенти

КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ И ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА


Предлагаме следните лабораторни услуги: клинична лаборатория, вирусология тестове, паразитология и микробиология, имунология, имунохематология, цитология.


Как го правим?

НАШАТА РАБОТАКакво правим?

ГРИЖИМ СЕ ЗА ВАС


Мисията на Болница Европа и Медицински център Еврохелт е да осигурят качествена диагностика и ефективна терапия за нуждите на пациентите си.


Ние ви даваме

МЕДИЦИНСКИ СЪВЕТИ


Полезни здравни съвети, как да се справите при определен здравен проблем. В секцията здравни съвети ще намерите бързи и ефективни съвети за профилактика и различни заболявания.


Предлагаме професионални

МЕДИЦИНСКИ УСЛУГИ


Разчитаме на висококвалифициран екип от лекари и медицински персонал, които да се погрижат за вашето здраве в комфортна обстановка и с помощта на съвременна апаратура.

НЗОК - лого

Последвйте ни